Brug Radeon Pro W5500X MPX-modulet på Mac Pro (2019)

Læs mere om de forskellige skærmopsætninger, der kan bruges med dit MPX-modul på Mac Pro (2019).

Radeon Pro W5500X MPX-modulet indeholder en AMD Radeon Pro W5500X grafikprocessor (GPU) med 8 GB GDDR5-hukommelse og to HDMI 2.0-porte. Når du bruger et Radeon Pro W5500X MPX-modul med Mac Pro, kan du slutte flere skærme til din Mac Pro via Thunderbolt 3-portene øverst* og på bagsiden af din Mac Pro.

Hvis du bruger Boot Camp og allerede har konfigureret Windows, skal du installere AMD-drivere, før du installerer Radeon Pro W5500X MPX-modulet.

Slut skærme til et enkelt Radeon Pro W5500X MPX-modul

Hvis du installerer et enkelt Radeon Pro W5500X MPX-modul, kan du slutte op til to 4K-skærme med opløsninger på 3840 x 2160 ved 60 Hz til HDMI-portene på dit MPX-modul.

Du kan også slutte yderligere to skærme til Thunderbolt 3-portene på din Mac Pro i følgende konfigurationer:

• Én Apple Pro Display XDR-skærm med en opløsning på 6016 x 3384 ved 60 Hz.

• Én 5K-skærm med en opløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz.

• To 4K-skærme med en opløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz.

Slut skærme til to Radeon Pro W5500X MPX-moduler

Hvis du installerer to Radeon Pro W5500X MPX-moduler, kan du slutte op til fire 4K-skærme med opløsninger på 3840 x 2160 ved 60 Hz til HDMI-portene på dine MPX-moduler.

Du kan også slutte yderligere fire skærme til Thunderbolt 3-portene på din Mac Pro i følgende konfigurationer:

• To Apple Pro Display XDR-skærme med opløsninger på 6016 x 3384 ved 60 Hz sluttet til Thunderbolt 3-portene øverst* og på bagsiden af din Mac Pro.

• To 5K-skærme med en opløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz.

• Fire 4K-skærme med en opløsning på 3840 x 2160 ved 60 Hz.

Brug af Radeon Pro W5500X MPX-modulet med Microsoft Windows

Hvis du bruger Boot Camp, og det allerede er konfigureret på din Mac, skal du først installere AMD-drivere, før du installerer Radeon Pro W5500X MPX-modulet:

1. Start din Mac i Windows.

2. Gå til AMD-webstedet, klik på Resources & Support, og klik derefter på Drivers.

3. Vælg dit produkt på listen, ikke i menuen: Vælg først Graphics, vælg derefter Mac Graphics i næste kolonne, og vælg til sidst Apple Boot Camp i den næste kolonne.

4. Klik på Submit for at se en liste med alle tilgængelige drivere.

5. Find og download den driverversion, der understøtter din Mac-model.

6. Pak det downloadede ZIP-arkiv ud, og kør derefter programmet Setup fra mappen, hvor arkivet pakkes ud, for at installere driverne.

7. Luk din Mac, og installer derefter Radeon Pro W5500X MPX-modulet.

Hvis du ikke installerede AMD-drivere, og din skærm viser en sort skærm, skal du tilslutte din skærm via HDMI og derefter følge ovenstående trin. Når du har installeret AMD-driverne, kan du tilslutte din skærm via Thunderbolt 3.

Læs mere

* På rackmonterede modeller er disse porte på forsiden i stedet for på toppen.