Identificer statusindikatorer på HomePod og HomePod mini

Lysene vises øverst på din HomePod (2. generation) og HomePod mini og skifter farver, afhængigt af hvad du laver på din HomePod-højttaler. Her er, hvad du måske ser.

Statisk hvidt lys

Hvidt blinkende lys

Hvidt pulserende lys

Hvidt roterende lys

Flerfarvet lys

Orange blinkende lys

Grønt pulserende lys

Rødt roterende lys

Statisk hvidt lys

Der vises et konstant hvidt lys øverst på en HomePod-højttaler

Hvis der vises et konstant hvidt lys øverst på din HomePod eller HomePod mini, afspiller din HomePod-højttaler lyd.

Hvis du ikke hører lyd, skal du skrue op for lyden.

Hvidt blinkende lys

Et hvidt lys tændes og slukkes gentagne gange på toppen af en HomePod-højttaler

Hvis et hvidt lys tændes og slukkes gentagne gange på toppen af din HomePod eller HomePod mini, skal du tage stikket til din HomePod-højttaler ud af stikkontakten, vente 15 sekunder og derefter sætte stikket i igen.

Hvis det hvide blinkende lys fortsætter, skal du nulstille din HomePod-højttaler.

Hvis det hvide blinkende lys fortsætter, efter du har nulstillet din HomePod-højttaler, skal du kontakte Apple-support for at arrangere en reparation.

Hvidt pulserende lys

Et konstant hvidt lys pulserer øverst på en HomePod-højttaler

Hvis et konstant hvidt lys pulserer øverst på din HomePod eller HomePod mini, er din HomePod-højttaler klar til opsætning.

Lås din iPhone eller iPad op, og hold den ved siden af din HomePod-højttaler for at fortsætte opsætningen.

Hvidt roterende lys

Et hvidt lys bevæger sig i en cirkel rundt om toppen af en HomePod-højttaler

Hvis et hvidt lys bevæger sig i en cirkel rundt om toppen af din HomePod eller HomePod mini, er din HomePod-højttaler ved at tænde eller opdatere softwaren.

Sørg for, at din HomePod-højttaler er tilsluttet, mens den opdateres.

Flerfarvet lys

Der vises et flerfarvet lys øverst på en HomePod-højttaler

Hvis der vises et flerfarvet lys øverst på din HomePod eller HomePod mini, lytter, tænker eller reagerer Siri.

Orange blinkende lys

Et orange lys tændes og slukkes gentagne gange på toppen af HomePod mini

Hvis et orange lys tændes og slukkes gentagne gange på toppen af HomePod mini, er HomePod mini sluttet til en computer eller sluttet til en strømforsyning, der ikke er klassificeret som 20 W (9 V ⎓ 2,22 A).

Sæt strøm til din HomePod mini ved hjælp af en 20 W (9V ⎓ 2,22 A) adapter.

Grønt pulserende lys

Et konstant grønt lys pulserer øverst på en HomePod-højttaler

Hvis et konstant grønt lys pulserer øverst på din HomePod-højttaler, har du overført et telefonopkald til HomePod.

Rødt roterende lys

Et rødt lys bevæger sig i en cirkel rundt om toppen af en HomePod-højttaler

Hvis et rødt lys bevæger sig i en cirkel rundt om toppen af din HomePod eller HomePod mini, nulstiller du din HomePod-højttaler.

Vent på, at nulstillingen er færdig, og opsæt derefter din HomePod-højttaler igen.