Kamera til iPhone SE (3. generation)

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Nitril- eller fnugfri handsker

• Nylonværktøj (sort pind)

• Bit til superskrue

• Momentnøgle (grøn, 0,45 kgf cm)

Fjernelse

1. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne stjerneskruen fra kameraets inddækning. Læg skruen til side.

2. Brug en momentnøgle og superskrue-bitten til at fjerne superskruen fra inddækningen til kameraet. Læg superskruen til side.

3. Fjern kameraets inddækning, og gem det til genmontering.

4. Brug den flade ende af den sorte pind til at løfte enden af flex-kablet til batteriet ud af stikket.

5. Fjern derefter kameraet fra kabinettet.

Genmontering

1. Tag handsker på for at forhindre snavs på kameraets objektiver. Hold derefter erstatningskameraet med objektiverne nedad, og fjern beskyttelsescoveret fra kameraets objektiver.

2. Lad kameraet hvile i kabinettet. Tryk ikke kameraet ind i kabinettet endnu.

3. Tryk enden af kameraets øverste flex-kabel fast til stikket (1). Tryk forsigtigt kameraet ind i kabinettet (2).

4. Placer kameraets inddækning på kameraet.

5. Brug den grønne momentnøgle og superskruebitten til delvist at installere en ny superskrue (923-01987) i kameraets inddækning. Spænd ikke superskruen helt endnu.

6. Brug den blågrønne momentnøgle og JCIS-bitten til at installere en ny stjerneskrue (923-02006) i kameraets inddækning.

7. Monter de to skruer helt ind i kameraskærmen.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: