iMac (24", M1, 2021, to porte) Kabinet

Før du begynder

Værktøj

• Nylonværktøj (sort pind) (valgfrit)

Fjernelse

Kabinettet indeholder følgende aftagelige dele:

• Lydkort

• Flexkabel til lydkort

• Flexkabel til mikrofon

• Wi-Fi- og Bluetooth-antenne

• Wi-Fi-antenne

Kabinettet indeholder følgende ikke-aftagelige dele:

• Wi-Fi-antenne i midten

• Skærmhængsler

• Mikrofon

• Afbryderknap og flexkabel til afbryderknap

• Højttalere

• Højttalerenheder

1. Hvis du vil fjerne mikrofonens flexkabel, skal du først forsigtigt løsne klæbemidlet mellem kablet og kabinettet.

• Bemærk: Følgende billede viser iMac (24", M1, 2021, fire porte), men trinnene er de samme for iMac (24", M1, 2021, to porte).

2. Brug den flade ende af den sorte pind til at trykke og holde "PUSH"-knappen på stikket til flexkablet til ZIF-mikrofonen (Zero Insertion Force) nede (1). Skub derefter enden af kablet ud af stikket (2).

Genmontering

1. Hvis du vil genmontere mikrofonens flexkabel, skal du skubbe enden af kablet ind i stikket.

2. Tryk derefter på kablet for at klæbe det fast til kabinettet.

• Vigtigt: Før mikrofonens flexkabel under lydkortets flexkabel.

• Bemærk: Følgende billede viser iMac (24", M1, 2021, fire porte), men trinnene er de samme for iMac (24", M1, 2021, to porte).

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: