iMac (24", M1, 2021, to porte) USB-C-kort

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• Nylonværktøj (sort pind)

• Støttekiler

• Torx T3-skruetrækker

Fjernelse

1. Fjern polyesterfilmen fra USB-C-kortet. Gem den til genmontering.

2. Brug T3-skruetrækkeren til at fjerne de to T3-skruer (923-05555) fra USB-C-kortet.

3. Brug T3-skruetrækkeren til at fjerne to T3-skruer (923-05562) fra stikket til USB-C-kortet.

4. Fjern stikket til USB-C-kortet, og gem det til genmontering.

5. Brug den sorte pind til at løfte enden af flexkablet til USB-C-kortet ud af stikket. Fjern derefter USB-C-kortet fra kabinettet.

Genmontering

1. Placer USB-C-kortet i kabinettet.

2. Brug den flade ende af den sorte pind til forsigtigt at trykke enden af flexkablet til USB-C-kortet fast til stikket.

3. Placer inddækningsstikket til USB-C-kortet over enden af flexkablet til USB-C-kortet. Brug derefter T3-skruetrækkeren til at geninstallere de to T3-skruer (923-05562) i bundkortet.

4. Juster skruehullerne i USB-C-kortet med skruehullerne bagerst på kabinettet. Brug derefter T3-skruetrækkeren til at installere de to T3-skruer (923-05555) delvist i USB-C-kortet.

5. Geninstaller polyesterfilmen over USB-C-kortet.

• Bemærk: Hvis du installerer en ny reservedel, skal du bruge den medfølgende polyesterfilm i stedet for den eksisterende polyesterfilmtape.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: