Bundkort til iMac (24", M1, 2021, to porte)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• 2,5 mm hex-topnøgle

• Antenneværktøj

• Nylonværktøj (sort pind)

• Støttekiler

• Torx T3-skruetrækker

Forsigtig

Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen til Systemkonfiguration.

Fjernelse

1. Fjern skumpuden fra stikket til flexkablet til den venstre højttaler. Gem skumpuden til genmontering.

2. Brug den sorte pind til at løfte enden af flexkablet til den venstre højttaler ud af stikket.

3. Træk polyesterfilmen af stikket til flexkablet til baggrundslys til skærm. Gem polyesterfilmen til genmontering.

4. Klem siderne på enden af flexkablet til baggrundslys i skærm, og skub det ud af stikket.

5. Brug den flade ende af den sorte pind til at trykke og holde "PUSH"-knappen på ZIF-stikket til flexkablet til mikrofonen. Skub derefter forsigtigt enden af flexkablet ud af stikket.

6. Brug den flade ende af den sorte pind til at trykke og holde "PUSH"-knappen på ZIF-stikket til flexkablet til lydkortet. Skub derefter forsigtigt enden af flexkablet ud af stikket.

7. Brug den sorte pind til at løfte enden af kablet til batterikortet ud af stikket.

8. Brug T3-skruetrækkeren til at fjerne to lange T3-skruer (923-05173) fra de overlappende jordingsklemmer til antennen.

9. Brug T3-skruetrækkeren til at fjerne tre korte T3-skruer (923-05174) fra jordingsklemmerne til antennen nær enderne af koaksialkablerne.

10. Brug antenneværktøjet til at løfte enderne af de tre koaksialkabler ud af stikkene.

11. Fjern skummet fra stikket til det højre højttalerkabel. Gem skummet til genmontering.

12. Brug T3-skruetrækkeren til at fjerne to T3-skruer (923-05562) fra stikket til USB-C-kortet.

13. Fjern stikket til USB-C-kortet, og gem det til genmontering.

14. Træk i tappen for at vippe låsestangen på kamera- og eDP-flexkablet (1) op.

15. Skub enden af flexkablet til kameraet og eDP-flexkablet lige ud af stikket (2).

16. Brug den flade ende af den sorte pind til at løfte enden af flexkablet til den højre højttaler ud af stikket (1).

17. Brug den flade ende af den sorte pind til at løfte enden af flexkablet til USB-C-kortet ud af stikket (2).

18. Brug 2,5 mm hex-topnøglen til at fjerne seks 2,5 mm hex-skruer (923-05573) fra bundkortet i den viste rækkefølge.

19. Brug 2,5 mm hex-topnøglen til at fjerne fire 2,5 mm hex-skruer (923-05556) fra bundkortet i den viste rækkefølge.

20. Drej kabinettet, og placer det som vist.

21. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne polyesterfilmen fra flexkablet til blæseren.

22. Brug den sorte pind til at vippe låseenheden på stikket til flexkablet til blæseren op.

23. Spred enderne på den ESD-sikrede pincet, og indsæt den ene under flexkablet til blæseren. Skub forsigtigt den ESD-sikrede pincet mod blæseren for at løsne klæbemidlet mellem flexkablet og bundkortet.

•  Forsigtig: Rør ikke ved nogle af de små komponenter på bundkortet. Hold pincetten parallelt med bundkortets overflade for at forhindre, at det bliver beskadiget.

24. Skub forsigtigt flexkablet til blæseren ud af stikket.

•  Forsigtig: Flexkablet til blæseren må ikke bøjes eller snos.

25. Stil computeren op som vist. Vip bundkortet fremad (1). Løft derefter bundkortet ud af kabinettet (2).

Genmontering

1. Placer bundkortet i kabinettet.

•  Forsigtig: Undgå at fange løse kabler under bundkortet.

2. Brug 2,5 mm hex-topnøglen til delvist at geninstallere seks 2,5 mm hex-skruer (923-05573) (1-6) i bundkortet.

3. Brug 2,5 mm hex-topnøglen til delvist at geninstallere fire 2,5 mm hex-skruer (923-05556) (1-4) i bundkortet.

4. Sørg for, at bundkortet er justeret i kabinettet. Brug derefter 2,5 mm hex-topnøglen til at geninstallere de seks 2,5 mm hex-skruer.

5. Brug 2,5 mm hex-topnøglen til at geninstallere de fire 2,5 mm hex-skruer.

6. Brug den stumpe ende af antenneværktøjet til at presse enderne af de tre antennekabler fast til stikkene. Før det kortere antennekabel (2) under det længere antennekabel (3).

7. Brug T3-skruetrækkeren til at geninstallere de tre korte T3-skruer (923-05174) i antennens jordingsfjedre nær enderne af koaksialkablerne.

8. Brug T3-skruetrækkeren til at geninstallere de to lange T3-skruer (923-05173) i de overlappende jordingsfjedre til antennen.

9. Tryk enden af flexkablet til den venstre højttaler fast til stikket.

10. Tryk skumpuden ned over stikket til flexkablet til den venstre højttaler.

• Vigtigt: Hvis der er installeret en skumpude på dækslet til bundkortet, skal du ikke installere en skumpude på stikket.

11. Skub enden af kablet til baggrundslys i skærm ind i stikket.

12. Tryk polyesterfilmen ned over stikket til flexkablet til baggrundslys i skærm.

13. Skub enden af flexkablet til mikrofonen ind i stikket.

14. Skub enden af flexkablet til lydkortet ind i stikket.

15. Tryk enden af kablet til batterikortet fast på stikket.

16. Skub enden af flexkablet til blæseren ind i stikket. Vip derefter låseenheden ned.

17. Tryk polyesterfilmen over stikket til flexkablet til blæseren.

• Vigtigt: Hvis du installerer en ny blæser, skal du fjerne udløserforingen fra flexkablet til blæseren, før du klæber polyesterfilmtapen fast.

18. Skub kamera- og eDP-flexkablet ind i stikket (1). Vip derefter låsestangen (2) ned.

19. Tryk enden af stikket til flexkablet til højttaler fast til stikket (1).

20. Tryk skumpuden over stikket til flexkablet til den højre højtaler.

• Vigtigt: Hvis der er installeret en skumpude på dækslet til bundkortet, skal du ikke installere en skumpude over stikket til flexkablet til den højre højttaler.

21. Tryk enden af flexkablet til USB-C-kortet fast til stikket (2).

22. Placer inddækningsstikket til USB-C-kortet over stikket. Brug derefter T3-skruetrækkeren til at geninstallere to T3-skruer (923-05562) i stikket til USB-C-kortet.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig

Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen til Systemkonfiguration.