AirPort-baser: Sådan findes et Wi-Fi-netværk, hvis det ikke vises som normalt

Det kan forekomme, at du ikke kan finde dit Wi-Fi-netværk på computeren. Wi-Fi-netværket vises muligvis ikke i Mac OS X AirPort-menuen.

Der er flere forhold, der kan være årsag til problemet:

• Wi-Fi kan være slået fra (slukket) på Wi-Fi-basen.

• Wi-Fi kan være slået fra på computeren eller enheden.

• Computeren eller Wi-Fi-enheden kan være uden for Wi-Fi-basens rækkevidde.

• Wi-Fi-netværket kan være påvirket af radioforstyrrelser.

• Wi-Fi-netværksadministratoren kan have lukket (skjult) netværket.

Prøv følgende fejlfindingstrin for at genoprette Wi-Fi-netværket.

Hvis kun én computer er påvirket:

1. Kontroller indstillingerne på computeren, og sørg for, at Wi-Fi/AirPort er slået til.

2. Kontroller, om computeren er inden for AirPort-basens rækkevidde (dette kan afprøves ved at flytte computeren tættere på AirPort-basen).

Hvis alle computere og Wi-Fi-enheder er påvirkede:

1. Kontroller, at Wi-Fi-basen er sat i en stikkontakt, der virker.

2. Kontroller, at computere, Wi-Fi-enheder og Wi-Fi-basen ikke befinder sig i nærheden af forstyrrende kilder – f.eks. metalvægge og mikrobølgeovne.

3. Kontroller, om Wi-Fi er slået til på Wi-Fi-basen.

• Bemærk! Du kan kontrollere, om Wi-Fi-basens Wi-Fi-netværk er slået til, ved at åbne AirPort-værktøj og kontrollere indstillingerne for Trådløs funktion under AirPort > fanen Trådløs. Hvis det er indstillet til Fra, skal du enten vælge Opret et trådløst netværk eller Udvid et trådløst netværk i rullemenuen.

4. Kontroller, at Wi-Fi-netværket ikke er indstillet til lukket (skjult) på Wi-Fi-basen.

• Bemærk! Du kan få vist et skjult trådløst netværk ved at åbne AirPort-værktøj og fjerne markeringen i Opret et lukket netværk under AirPort > fanen Trådløs > Indstillinger til trådløst netværk…

5. Nulstil Wi-Fi-basen.