Batterikortet på og batterier til iMac (24", M1, 2021, fire porte)

Før du begynder

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• ESD-sikret pincet

• Ethanol- eller IPA-servietter (isopropylalkohol)

• Nylonværktøj (sort pind)

• Støttekiler

Vigtigt

Denne model kræver to CR2016-batterier. Nye batterier kan købes hos elektronikforhandlere.

Fjernelse

1. Placer kabinettet med bagsiden nedad og toppen tættest på dig selv.

2. Placer den spidse ende af den sorte pind under batterikablet og tæt på stikket. Hold batterikablet på plads mod den sorte pind, og løft enden af batterikablet ud af stikket.

3. Brug en ESD-sikret pincet til at tage fat i batteriets selvklæbende tap, og træk den forsigtigt af batterikortet.

4. Brug en ESD-sikret pincet til at tage fat i batteriets selvklæbende tap. Hold pincetten tæt og parallelt med kabinettet. Drej derefter pincetten langsomt for at vikle klæbemidlet omkring den.

•  Forsigtig: Træk ikke klæbestrimlen til batteriet opad.

5. Træk pincetten udad som vist. Mens klæbestrimlen strækkes, skal du langsomt trække og dreje pincetten, indtil du har fjernet hele strimlen.

• Bemærk: Hold batterikortet på plads, når det løsner sig.

•  Forsigtig: Hvis klæbestrimlen går i stykker og ikke kan genskabes, må du ikke lirke batterikortet med magt. Stop reparationen, og saml computeren igen. Bestil service på support.apple.com/da-dk/repair.

6. Fjern batterikortet fra kabinettet, og placer det på en ESD-sikret overflade.

7. Vend batterikortet om. Fjern eventuelt overskydende klæbemiddel. Brug en ethanol- eller IPA-serviet til at rense eventuelt overskydende klæbemiddel fra bagsiden af batterikortet.

8. Brug den sorte pind til forsigtigt at skubbe batterierne udad for at fjerne dem fra batterikortet.

Genmontering

Advarsel

Installer kun et CR2016-batteri. Der er risiko for eksplosion, hvis batteriet sættes forkert i eller udskiftes med en forkert type batteri. Bortskaf brugte batterier i henhold til lokale miljølove og retningslinjer.

1. Hvis du fjernede batterierne eller installerer nye batterier, skal du skubbe batterierne med plussiden (+) opad i rummene på batterikortet.

2. Hvis du geninstallerer det samme batterikort, skal du påføre en ny klæbestrimmel på bagsiden af batterikortet som vist. Fold den selvklæbende tap ned mellem batterierne (1).

3. Fjern den store, blå udløserforing fra bagsiden af batterikortet, så klæbemidlet blotlægges.

4. Juster den øverste kant af batterikortet med udskæringen i kabinettet. Læg derefter batterikortet ned.

5. Tryk og hold batterikortet nede i 15 sekunder i områderne vist med blåt for at klæbe det til kabinettet.

•  Forsigtig: Tryk ikke på batterirummene.

6. Tryk enden af batterikablet fast til stikket.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: