Bundkort til Studio Display

Før du begynder

Fare

Sørg for, at strømkablet ikke er sat til en stikkontakt.

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• Justerbar momentnøgle (10-34 Ncm)

• Justerbar momentnøgle (0,3-1,2 Nm)

• Justeringsstifter (2 mm)

• ESD-sikret pincet

• Nylonværktøj (sort pind)

• Støttekile til fod med justerbar hældning

• Støttekile til fod med justerbar hældning og højde

• Torx T6-bit

• Torx T6-skruetrækker

Forsigtig

Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du skal udføre Systemkonfiguration, skal du bruge følgende:

• Den nyeste version af Apple Service Utility installeret på en Mac, der kører macOS Sonoma (14.1 eller en nyere version)

• Internetadgang

• Et USB-C-opladerkabel eller et USB-A til USB-C-kabel. USB-C-kablet skal understøtte både strøm og data. Brug ikke Thunderbolt 3-kabler.

Fjernelse

Vigtigt

Sørg for, at støttekilen sidder mellem kabinettet og foden for at holde skærmen på plads.

1. Klem siderne af enderne af de fem kabler, og skub dem ud af stikkene (1).

2. Træk i tappene for at vippe låsestængerne på de to flex-kabler (2) op. Skub derefter enderne af de to flex-kabler ud af stikkene.

3. Brug en ESD-sikret pincet til at trække polyesterfilmen på de tre stik til låseenhederne (3) tilbage. Brug den flade ende af den sorte pind til at vippe de tre låseenheder op. Skub derefter de tre flex-kabler ud af stikkene.

4. Brug den flade ende af den sorte pind til at trykke og holde "PUSH"-knappen på ZIF-stikket (Zero Insertion Force) (4) nede, og brug en ESD-sikret pincet til at skubbe enden af flex-kablet ud af stikket.

5. Brug T6-skruetrækkeren til at fjerne de fire T6-skruer (923-07141) fra bundkortets samleskinne. Fjern derefter samleskinnen.

6. Brug T6-skruetrækkeren til at fjerne de fem T6-skruer (923-07142) fra bundkortet.

7. Brug den sorte pind til at flytte kablerne til siden, mens du løfter bundkortet ud af kabinettet.

Genmontering

1. Installer de to 2 mm justeringsstifter som vist.

2. Brug de to 2 mm justeringsstifter til at placere bundkortet i kabinettet, mens du bruger den sorte pind til at flytte kablerne til siden.

3. Brug T6-skruetrækkeren til delvist at geninstallere tre T6-skruer (923-07142) som vist.

4. Indsæt Torx T6-bitten i den justerbare 0,3-1,2 Nm momentnøgle. Indstil momentværdien til 0,4 Nm.

5. Brug den justerbare momentnøgle og T6-bitten til at geninstallere de tre T6-skruer helt.

6. Fjern de to 2 mm justeringsstifter. Brug derefter T6-skruetrækkeren til delvist at geninstallere to T6-skruer (923-07142) som vist.

7. Opbevar Torx T6-bitten i den justerbare 0,3-1,2 Nm momentnøgle. Kontroller, at momentværdien stadig er indstillet til 0,4 Nm.

8. Brug den justerbare momentnøgle og T6-bitten til at geninstallere de to T6-skruer helt.

9. Placer bundkortets samleskinne på bundkortet og strømforsyningskortet. Brug T6-skruetrækkeren til delvist at geninstallere de fire T6-skruer (923-07141).

• Vigtigt: Sørg for, at krogene på samleskinnen flugter med indhakkene i bundkortet.

10. Indsæt Torx T6-bitten i den 10-34 Ncm momentnøglen. Indstil momentværdien til 20,5 Ncm. Brug den justerbare momentnøgle og T6-bitten til at geninstallere de fire T6 skruer helt.

11. Skub enden af ZIF-flex-kablet ind i stikket (1). Sørg for, at kablet er skubbet helt ind.

12. Skub enderne af de tre flex-kabler til låseenheden ind i stikkene (2). Brug derefter den sorte pind til at vippe alle tre låseenheder ned. Tryk på polyesterfilmen for at klæbe dem til flex-kablerne.

13. Skub enderne af de to flex-kabler til låseenheden ind i stikkene (3). Brug derefter den sorte pind til at vippe låsestængerne ned.

14. Skub enderne af de fem kabler ind i stikkene (4).

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig

• Systemkonfiguration er påkrævet, hvis du udskifter bundkortet. Du skal starte og fuldføre Systemkonfiguration efter skærmudskiftningen. Du skal bruge en separat Mac med Apple Service Utility installeret for at udføre Systemkonfiguration.

• Hvis du udskiftede bundkortet, vil skærmen vise et advarselssymbol og "support.apple.com/display/restore", indtil du har fuldført Systemkonfiguration.