Studio Display USB-C-kort

Før du begynder

Fare

Sørg for, at strømkablet ikke er sat til en stikkontakt.

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• ESD-sikret pincet

• Nylonværktøj (sort pind)

• Støttekile til fod med justerbar hældning

• Støttekile til fod med justerbar hældning og højde

• Torx T3-skruetrækker

Fjernelse

Vigtigt

Sørg for, at støttekilen sidder mellem kabinettet og foden for at holde skærmen på plads.

1. Brug T3-skruetrækkeren til at fjerne de fire T3-skruer (923-05561) fra inddækningsstikkene til USB-C-kortet. Fjern derefter de to inddækninger, og gem dem til genmontering.

2. Brug den sorte pind til at løfte enderne af de to flex-kabler ud af stikkene.

3. Brug den ESD-sikre pincet til at fjerne det øverste lag af polyesterfilmen fra USB-C-kortene, og start fra nederste, højre hjørne.

• Bemærk: Hvis du vil geninstallere de eksisterende USB-C-kort, skal du gemme tapen til genmontering.

• Vigtigt: Fjern ikke de klæbende lag, der er direkte fastgjort til hvert USB-C-kort.

4. Brug T3-skruetrækkeren til at fjerne de seks T3-skruer (923-07144). Brug derefter den sorte pind til at fjerne kortene fra kabinettet.

Genmontering

Vigtigt

USB-C-kortene er markeret med L og R nær stregkoden for at angive deres placering. Markeringerne kan være anderledes end på billedet. Hvis du ikke installerer kortene i de korrekte placeringer, kan skærmen ikke oprette forbindelse til en Mac.

1. Placer venstre og højre USB-C-kort i kabinettet. Tryk dem derefter forsigtigt på plads.

2. Brug T3-skruetrækkeren til at geninstallere de seks T3-skruer (923-07144).

3. Hvis du udskifter USB-C-kortene, skal du fjerne polyesterfilmen fra den selvklæbende bagside. Hvis du geninstallerer de eksisterende USB-C-kort, skal du fortsætte til genmonteringstrin 4.

4. Placer polyesterfilmen over begge USB-C-kort som vist, og start fra øverste, venstre hjørne. Kør den flade ende af den sorte pind langs længden af polyesterfilmen.

• Vigtigt: Placer polyesterfilmen, så beskyttelsesstrimlen sidder i nederste, venstre hjørne. Brug den sorte pind til at klæbe polyesterfilmen bag det højre højttalerkabel.

5. Tryk enderne af de to flex-kabler fast til stikkene.

6. Placer de to inddækningsstik til USB C-kortene over enderne på de to flex-kabler. Brug T3-skruetrækkeren til at geninstallere de fire T3-skruer (923-05561).

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: