Touch ID-kort til MacBook Pro (16", 2021)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• ESD-sikret pincet

• Kapton-tape

• Nylonværktøj (sort pind)

• Torx T3-skruetrækker

• Justeringssæt til Touch ID

Forsigtig

Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen for Systemkonfiguration.

Fjernelse

1. Fjern gummidækslet fra den fleksible inddækning til Touch ID-kortet, og gem det til genmontering.

2. Brug T3-skruetrækkeren til at fjerne de fire udvendige T3-skruer (923-06955) (1) i hjørnerne og de to midterste T3-skruer (923-06942) (2) fra den fleksible inddækning til Touch ID-kortet.

3. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne Touch ID-kortets fleksible inddækning fra topkabinettet. Gem inddækningen til genmontering.

4. Brug en ESD-sikret pincet til at trække Touch ID-kortets flexkabel ud af topkabinettet.

5. Åbn skærmen i en 90-graders vinkel. Anbring derefter computeren på bordet med tastaturet lodret op som vist.

6. Støt Touch ID-kortet, mens du fører flexkablet til Touch ID gennem åbningen i topkabinettet. Fjern Touch ID-kortet fra tastatursiden af topkabinettet.

• Vigtigt

• Hvis Touch ID-kortet ikke klikkede korrekt før fjernelse, eller mellemlægspladen til Touch ID falder ud, når du fjerner Touch ID-kortet, skal du fortsætte til fjernelsestrin 7 og udskifte mellemlægspladen til Touch ID.

• Sørg for, at din arbejdsflade er ren. Under Touch ID-kortet sidder mellemlægspladen til Touch ID, en lille, rund del. Hvis den falder af, er det nemmere at finde den på en ren overflade.

• Hvis du bruger den eksisterende mellemlægsplade til Touch ID, skal du fortsætte til genmonteringstrin 1.

7. Placer computeren med den rette side opad. Spred spidserne på den ESD-sikrede pincet, og brug den ene spids til at fjerne mellemlægspladen fra den runde fordybning under Touch ID-kortet.

• Bemærk: På mellemlægspladen sidder der en lille smule klæbemiddel, som gør, at den muligvis klæber til topkabinettet.

Genmontering

1. Anbring computeren med højre side opad og skærmen åben.

•  Forsigtig: Sørg for at placere computeren på en ren flade for at undgå at beskadige indvendige dele.

2. Anbring to Y-formede justeringsværktøjer i Touch ID-åbningen i topkabinettet som vist. Fastgør de Y-formede værktøjer i kanten af hjørnerne med Kapton-tape.

• Vigtigt: Sørg for, at Touch ID-mellemlægspladen er justeret korrekt i den forsænkede runding i topkabinettet. Hvis du udskifter Touch ID-mellemlægspladen, skal du følge genmonteringstrin 3-5. Hvis du bruger den eksisterende mellemlægsplade, skal du fortsætte til genmonteringstrin 6.

3. Brug en ESD-sikret pincet til at fjerne den mellemste Touch ID-plade fra mellemlægspladesættet.

• Bemærk: Mellemlægspladen er sort på den klæbende side og sølvfarvet på den anden side.

4. Juster mellemlægspladen til Touch ID i den forsænkede runding i topkabinettet med den klæbende side nedad.

5. Tryk forsigtigt på mellemlægspladen til Touch ID for at klæbe den fast til topkabinettet.

6. Åbn skærmen i en 90-graders vinkel. Anbring derefter computeren på bordet med skærmsiden nedad.

7. Før Touch ID-kortets flex-kabel gennem åbningen i topkabinettet. Placer derefter Touch ID-kortet i åbningen i topkabinettet.

8. Sørg for, at Touch ID-knappen holdes på plads af de Y-formede værktøjer, når du lukker skærmen.

• Bemærk: Hvis du monterer et nyt Touch ID-kort, skal du fjerne den beskyttende film fra glasoverfladen.

9. Anbring computeren med skærmsiden nedad. Anbring derefter Touch ID-kortets fleksible inddækning som vist.

10. Brug T3-skruetrækkeren til at genmontere de fire udvendige T3-skruer (923-06955) (1) helt. Genmonter derefter de to midterste T3-skruer (923-06942) (2) delvist.

11. Anbring computeren med højre side opad, og fjern de Y-formede justeringsværktøjer.

12. Luk skærmen, og placer computeren med skærmsiden nedad.

13. Brug T3-skruetrækkeren til at genmontere de to midterste T3-skruer helt.

14. Tryk på Touch ID-kortets flexkabel for at fastgøre det til topkabinettet.

15. Vend topkabinettet med højre side opad.

16. Fjern Kapton-tapen og de Y-formede justeringsværktøjer. Sørg derefter for, at Touch ID-knappen stadig klikker, når der trykkes på den.

• Vigtigt

• Hvis Touch ID-knappen føles for løs eller ikke klikker, skal du gentage fjernelsestrin 2-6. Gentag derefter genmonteringstrin 1-16 med en større Touch ID-mellemlægsplade.

• Hvis Touch ID-knappen føles for stiv eller ikke bevæger sig, skal du gentage fjernelsestrin 2-6. Gentag derefter genmonteringstrin 1-16 med en mindre Touch ID-mellemlægsplade.

17. Se direkte over Touch ID-knappen. Mellemrummene på hver side skal være ens, og Touch ID-knappen skal flugte med funktionstasterne. Hvis mellemrummene omkring siderne ikke er ens, skal du gentage genmonteringstrin 2-16.

18. Luk skærmen, og placer computeren med skærmsiden nedad.

19. Genmonter gummidækslet over Touch ID-kortets fleksible inddækning.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig

Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen for Systemkonfiguration.