TrueDepth-kameraet på iPhone 14 Pro

Før du begynder

Advarsel

• Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

• TrueDepth-kameraet indeholder en eller flere lasere. Adskillelse af TrueDepth-kameraet, beskadigelse af TrueDepth-kameraet eller manglende brug af originale Apple-dele kan udsætte dig for farlige infrarøde laseremissioner, hvilket muligvis kan resultere i skader på øjne eller hud.

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• 6,1" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• Nitril- eller fnugfri handsker

• Nylonværktøj (sort pind)

Forsigtig

Denne procedure kræver konfiguration af TrueDepth-kameraet. Når du skal udføre konfiguration af TrueDepth-kameraet, skal du bruge følgende:

• En Mac med den nyeste version af Apple Service Utility installeret. Du skal også installere ressourcerne til iPhone Repair – TrueDepth Camera, som du finder i vinduet Apple Service Utility Resources.

• Enheden skal køre den nyeste version af iOS.

• Internetadgang

• Et Lightning-kabel

Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering og installeret Apple Service Utility på en Mac, kan du se, hvordan du starter konfigurationen af TrueDepth-kameraet, på support.apple.com/da-dk/self-service-repair.

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med Lightning-stikket vendt mod udskæringen.

2. Tag handsker på for at forhindre snavs på kameraets objektiver.

3. Brug en ESD-sikret pincet til at løfte enderne af TrueDepth-kameraets to flex-kabler ud af stikkene.

4. Hold forsigtigt TrueDepth-kameraets flex-kabler sammen, og løft TrueDepth-kameraet ud af kabinettet.

Genmontering

1. Tag handsker på for at forhindre snavs på kameraets objektiver.

2. Undersøg TrueDepth-kameraet for at sikre, at jordingsskummet og jordingsfjedrene er intakte. Hvis en af dem mangler eller er beskadiget, skal du udskifte TrueDepth-kameraet.

3. Placer TrueDepth-kameraet i kabinettet.

•  Forsigtig: Fjern ikke beskyttelsescoveret endnu.

4. Geninstaller tophøjttaleren.

5. Fjern beskyttelsescoveret fra TrueDepth-kameraet.

6. Undersøg TrueDepth-kameraet. Sørg for, at den øverste kant af kameraet sidder under kanten på kabinettet.

•  Forsigtig

• Hvis TrueDepth-kameraet er placeret forkert, skal du bruge den sorte pind til at flytte det til den korrekte position.

• Rør ikke foran på TrueDepth-kameraet, efter at beskyttelsescoveret er fjernet.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig