Kameraet på iPhone 14 Pro

Før du begynder

Advarsel

Læs Batterisikkerhed, og følg retningslinjerne for arbejdsområde og batterihåndtering, før du begynder.

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• 6,1" reparationsholder

• ESD-sikret pincet

• JCIS-bit

• Micro stix-bit

• Nitril- eller fnugfri handsker

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (sort, 0,35 kgf cm)

• Momentnøgle (grøn, 0,45 kgf cm)

• Momentnøgle (blågrøn, 0,75 kgf cm)

Forsigtig

• For at undgå at beskadige objektiverne må du ikke røre ved TrueDepth-kameraet eller dele i nærheden.

• Undgå jordingsfjederen på kameraets inddækning.

Forsigtig

Denne procedure kræver Systemkonfiguration. Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter Systemkonfiguration, på support.apple.com/da-dk/self-service-repair.

Fjernelse

1. Placer kabinettet i reparationsholderen med Lightning-stikket vendt mod udskæringen.

2. Tag handsker på for at forhindre snavs på kameraets objektiver.

3. Brug en momentnøgle og Micro stix-bitten til at fjerne de fem trilobe-skruer (1) fra kameraskærmen. Læg skruerne til side.

4. Brug en momentnøgle og JCIS-bitten til at fjerne stjerneskruen fra kameraets inddækning (2). Læg skruen til side.

5. Brug en ESD-sikret pincet til at vippe kamerainddækningen op fra venstre side (1). Skub derefter inddækningstappen ud af åbningen på højre side af kabinettet (2). Gem inddækningen til genmontering.

6. Placer den ESD-sikrede pincet under det øverste venstre hjørne af kameraets øverste flex-kabel som vist. Løft derefter forsigtigt enden af kameraets øverste flex-kabel ud af stikket.

• Bemærk: Kameraets ene flex-kabel dækker det andet.

•  Forsigtig: Sørg for at placere den ESD-sikrede pincet som vist for at undgå at beskadige kameraets øverste flex-kabel.

7. Placer den ESD-sikrede pincet under nederste venstre hjørne af kameraets nederste flex-kabel som vist. Løft derefter forsigtigt enden af kameraets nederste flex-kabel ud af stikket.

•  Forsigtig: Sørg for at placere den ESD-sikrede pincet som vist for at undgå at beskadige kameraets nederste flex-kabel.

8. Hold forsigtigt kameraets flex-kabler sammen, og løft kameraet ud af kabinettet.

Genmontering

1. Tag handsker på for at forhindre snavs på kameraets objektiver. Hold derefter erstatningskameraet med objektiverne nedad, og fjern beskyttelsescoveret fra kameraets objektiver.

2. Hold kameraets flex-kabler sammen. Placer derefter kameraet i kabinettet.

3. Tryk enden af kameraets nederste flex-kabel fast til stikket.

4. Tryk enden af kameraets øverste flex-kabel fast til stikket.

5. Tryk forsigtigt kameraet ind i kabinettet.

6. Kameraets inddækning har en tap, der passer ind i en spalte under kanten på højre side af kabinettet. Hold inddækningen med en ESD-sikret pincet, og skub den ind i åbningen. Sænk derefter inddækningen ned på kameraet.

•  Forsigtig

• Sørg for, at skrueudskæringerne i inddækningen til kameraet flugter med skruehullerne, og at tappen sidder inde i åbningen i kabinettet. En forkert justeret kappe kan påvirke billedkvaliteten på skærmen.

• Sørg for, at jordingsfjederen på kameraets inddækning ikke er beskadiget. Undgå at røre ved jordingsfjederen, når du geninstallerer inddækningen.

7. Brug den sorte momentnøgle og Micro stix-bitten til at installere fire nye trilobe-skruer (923-08160) (1) i kameraets inddækning.

8. Brug den blågrønne momentnøgle og JCIS-bitten til at installere en stjerneskrue (923-08375) (2) i kameraets inddækning.

9. Brug den grønne momentnøgle og Micro stix-bitten til at installere en ny Micro stix-skrue (923-08376) (3) i kameraets inddækning.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen:

Forsigtig

Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter Systemkonfiguration på support.apple.com/self-service-repair.

Under systemkonfigurationen udfører du en LiDAR Scanner-kalibrering. Forbered kalibreringen ved at gennemgå følgende trin:

1. Brug et godt oplyst arbejdsområde, der indeholder genstande af forskellige former og størrelser.

2. Sid eller stå ca. 1,25 meter fra genstandene.

3. Hold enheden lodret, og hvil din albue på din krop for at hjælpe med at stabilisere din arm.

4. Start scanningen ved langsomt at panorere frem og tilbage til venstre og højre for startpunktet. Følg vejledningen, der vises på enhedens skærm.

Bemærk: Kalibreringsprocessen tager cirka 5 minutter.