Un mapa de Nova York amb una guia de viatge de d’atraccions populars.

Trobar llocs fantàstics per visitar

Explora una sèrie de guies que destaquen col·leccions de restaurants nous, llocs per visitar les properes vacances i activitats interessants.

Com trobar les guies de viatge i de restaurants

Un mapa San Francisco amb una ruta de diverses parades.

Obtenir indicacions de trajecte de diverses parades

Planifica una ruta en cotxe amb diverses parades i obre fàcilment les indicacions de trajecte a l’iPhone quan estiguis a punt per sortir.

Com obtenir indicacions de trajecte

Vista interactiva de 360 graus d’una atracció local de San Francisco amb un mapa en 3D a l’angle inferior dret.

Explorar una àrea abans de sortir

Abans de viatjar, dona un cop d’ull a què hi ha al voltant i explora una selecció de ciutats en 3D.

Com veure la vista panoràmica

Per explorar el manual de l’app Mapes, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.