Finestra d’informació d’una xinxeta al mapa que mostra l’adreça de la ubicació i el temps de trajecte estimat des de la teva ubicació.

Buscar on vols anar

L’app Mapes pot mostrar la ubicació exacta del restaurant, el parc, l’empresa o el mirador que vols visitar.

Com trobar una ubicació

Finestra de l’app Mapes que mostra una ruta fins a una destinació.

Deixar-se guiar per l’app Mapes

Veges la ruta amb tots els noms de carrers, indicacions per girar i monuments que hi ha pel camí. L’app Mapes pot mostrar quin és el camí més ràpid per arribar on vols anar, així com una estimació de la durada del trajecte i els quilòmetres.

Com obtenir direccions

Finestra de l’app Mapes que mostra l’estat del trànsit mitjançant icones en un mapa.

Descobrir quin és l’estat actual del trànsit i arribar a temps

Pots mostrar l’estat del trànsit a l’app Mapes per planificar la millor ruta i calcular un temps de viatge suficient.

Com mostrar l’estat del trànsit

Per explorar el manual de l’app Mapes, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina.