Una mapa de San Francisco. Al voltant del mapa, a l’esquerra i a la dreta, hi ha les guies de viatge i de restaurants.

Trobar llocs fantàstics per visitar

Explora una sèrie de guies que destaquen col·leccions dels millors restaurants nous, llocs per visitar les properes vacances i activitats interessants.

Com trobar les guies de viatge i de restaurants

Un mapa San Francisco amb una ruta de quatre parades.

Obtenir indicacions de trajecte de diverses parades

Planifica una ruta en cotxe amb diverses parades i obre fàcilment les indicacions de trajecte a l’iPhone quan estiguis a punt per sortir.

Com obtenir indicacions de trajecte

Vista interactiva en 3D d’una atracció local de San Francisco amb un mapa a l’angle inferior dret.

Explorar una àrea abans de sortir

Abans de viatjar, dona un cop d’ull a què hi ha al voltant i explora una selecció de ciutats en 3D.

Com veure la vista panoràmica

Per explorar el manual de l’app Mapes, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.