El Mac mini al costat d’una pantalla.

Dona una ullada al teu Mac nou

Aquí tens una breu introducció als ports, els connectors, els accessoris i altres característiques del Mac mini.

Visita guiada pel Mac mini

Vista posterior del Mac mini en què es veuen els ports.

Vols començar?

Connecta una pantalla, un teclat i un ratolí o trackpad i prem el botó d’engegada que trobaràs a la part posterior del Mac mini. Segueix les indicacions de l’Assistent de Configuració i ja ho tindràs tot a punt per començar.

Configurar el Mac mini

Un Mac mini al costat de diversos dispositius que han accedit al mateix contingut de l’iCloud.

Sincronitza tots els teus continguts

Accedeix als documents, les fotos, els contactes i altres continguts personals des de tots els teus dispositius amb l’iCloud. Utilitza el Mac mini amb els teus dispositius iOS i iPadOS per fer trucades de telèfon, copiar i enganxar continguts d’un dispositiu a l’altre o crear un Instant Hotspot.

Utilitzar l’iCloud amb el Mac mini

Pantalles superposades de les apps Mapes, Safari i Missatges.

Descobreix funcions noves

Descobreix les novetats del macOS Sonoma i les apps que inclou.

Funcions noves del macOS Sonoma

Icones de les apps incloses amb el Mac mini.

Desferma la teva creativitat

El Mac mini té apps per a gairebé qualsevol cosa que vulguis fer. Edita i comparteix fotos i vídeos, crea presentacions, escolta música, llegeix llibres, mira pel·lícules i molt més. Descobreix apps noves a l’App Store, incloses apps per a l’iPhone i l’iPad que ara funcionen als Mac amb xips d’Apple.

Obtenir més informació sobre les apps incloses al Mac

Per explorar el manual de conceptes bàsics del Mac mini, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport tècnic per al Mac mini.

No totes les funcions i contingut estan disponibles a tots els països o regions. L’Apple TV+ és un servei de subscripció.