Finestra de la Utilitat de Discos amb la vista “Mostrar només els volums” seleccionada. La barra lateral de l’esquerra mostra dos volums interns, un volum extern i un volum d’imatge de disc. La part dreta de la finestra mostra informació detallada del volum seleccionat.

Deixa que el macOS gestioni l’espai entre diversos volums

Amb l’Apple File System (APFS), el sistema d’arxius que es va presentar amb el macOS 10.13, pots afegir i eliminar volums fàcilment als dispositius d’emmagatzematge. Els volums amb format APFS augmenten i redueixen la seva mida automàticament: no hauràs de tornar a crear particions en un dispositiu d’emmagatzematge mai més.

Com afegir un volum a un contenidor APFS

Finestra de la Utilitat de Discos on es pot veure com es configura el quadre de diàleg Esborrar per reformatar una unitat externa amb format APFS encriptat.

Mantén segurs els dispositius d’emmagatzematge externs

Quan tinguis una nova memòria USB o un altre dispositiu d’emmagatzematge nou, formata’l com a APFS i encripta’l amb una contrasenya per protegir-ne el contingut.

Com protegir un dispositiu d’emmagatzematge amb una contrasenya

Finestra de la Utilitat de Discos mostrant el quadre de diàleg de confirmació dels primers auxilis.

Fes una comprovació del disc

Si estàs tenint problemes amb un disc, la Utilitat de Discos pot revisar el disc i reparar els problemes que detecti.

Com reparar un disc

Per explorar el manual d’ús de la Utilitat de Discos, fes clic a “Taula de contingut” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.