Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes inn på nytt

Serviceprogram for lydproblemer på iPhone 12 og iPhone 12 Pro

Apple har fastslått at en veldig liten andel iPhone 12 og iPhone 12 Pro kan oppleve lydproblemer. Dette kommer av at en komponent på mottakermodulen kan være defekt. De berørte enhetene ble produsert mellom oktober 2020 og april 2021.

Hvis mikrofonen i iPhone 12 eller iPhone 12 Pro ikke produserer lyd ved telefonsamtaler, kan den kvalifisere til service.

Apple eller Apple-autoriserte tjenesteleverandører kan utføre kostnadsfri service på kvalifiserte enheter.

Modellene iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max er ikke del av dette programmet.

Serviceprosess

Velg et av alternativene nedenfor for å få utført service på iPhone 12 eller iPhone 12 Pro. iPhonen din blir undersøkt før det utføres service for å bekrefte at den er kvalifisert for dette programmet.

Før servicen må du sikkerhetskopiere iPhone til iCloud eller datamaskinen. Finn ut mer om hvordan du gjør iPhone klar for service.

Hvis det er skader på iPhone 12 eller iPhone 12 Pro som kan gjøre det vanskeligere å utføre reparasjonen, for eksempel sprekker i skjermen, må problemet løses før det utføres service. I noen tilfeller må du betale for denne reparasjonen.

Tilleggsinformasjon

Apple kan begrense reparasjonen til landet eller regionen enheten opprinnelig ble kjøpt i. For iPhone 12 eller iPhone 12 Pro som er kjøpt i EØS-land, er service tilgjengelig også i andre EØS-land.

Dette verdensomfattende Apple-programmet utvider ikke standardgarantien for iPhone 12 eller iPhone 12 Pro. Dette programmet påvirker ikke rettighetene du har i henhold til forbrukerlovgivningen.

Dette programmet dekker berørte iPhone 12 eller iPhone 12 Pro i tre år fra datoen da enheten første gang ble kjøpt hos en forhandler.

Informasjon per 19. august 2022