Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes på nytt

Tilbakekallingsprogram for Beats Pill XL-høyttaler

Apple har funnet ut at batteriet i Beats Pill XL-høyttaleren i sjeldne tilfeller kan bli overopphetet og utgjøre en brannrisiko. Dette produktet har blitt solgt over hele verden siden januar 2014 av Beats, Apple og andre forhandlere.

Kundesikkerhet har alltid høyeste prioritet hos både Apple og Beats, og vi har frivillig valgt å tilbakekalle dette produktet. Hvis du har en Beats Pill XL-høyttaler, må du slutte og bruke den og følge trinnene nedenfor for å sende den til Apple. I bytte gir vi deg Apple Store-kreditt eller elektronisk betaling til en verdi av 2 500 kr.

Dette programmet gjelder kun Beats Pill XL-høyttaleren som vises nedenfor. Beats Pill XL-høyttaleren fås i 5 ulike farger: svart, hvit, rosa, metallisk himmel og titan, som også vises på denne websiden.

Beats Pill XL-høyttaler – sett forfra
Sett forfra
Beats Pill XL-høyttaler – sett bakfra
Sett bakfra

Returprosessen

Slik fungerer prosessen:

• Send inn forespørselen din ved å fylle ut dette nettskjemaet.
  • Kontakt deretter Apple-kundestøtte for å starte refusjonsprosessen.
  • Vi gir deg instruksjoner for hvordan du kan resirkulere Beats Pill XL-høyttaleren din.
  • Apple Store-kreditten eller den elektroniske betalingen blir tilgjengelig i løpet av ca. tre uker.

Tilleggsinformasjon

Retur av produkter for dette programmet behandles kun via Internett. Ikke prøv å levere produktet tilbake til noe sted som selger eller tilbyr kundestøtte for Apple- eller Beats-produkter.

Detter programmet påvirker ikke rettighetene du har til refusjon i henhold til lov eller garanti.

Hvis du trenger hjelp med returprosessen eller har spørsmål om hvordan du ber om refusjon, kan du kontakte Apple-kundestøtten.

Informasjon per 29. mars 2024