Hvis du ikke ser AppleCare-abonnementet ditt på Min kundestøtte

Registrerte AppleCare-abonnementer er oppført med Apple-enheten din på Min kundestøtte. Finn ut hva du skal gjøre hvis du ikke ser abonnementet ditt.

Ikke alle AppleCare-abonnementer er tilgjengelige i alle land og regioner.

Finn AppleCare-abonnementet ditt

1. Logg på Min kundestøtte med Apple-ID-en din og passordet ditt.

2. Se under Mine enheter for å finne Apple-enhetene dine som er registrert med AppleCare-abonnementer.

Hvis du kjøper AppleCare Protection Plan samtidig med Apple-enheten, registrerer vi abonnementet for deg automatisk. Vi registrerer også automatisk AppleCare+-abonnementer, så du slipper å gjøre det.

Hvis du har glemt Apple-ID-passordet, finner du ut hva du må gjøre.

Hvis du ikke ser abonnementet ditt

Hvis du ikke ser AppleCare-abonnementet ditt under Apple-enheten din:

• Enheten din er kanskje ikke registrert med noe AppleCare-abonnement. Hvis du kjøpte AppleCare Protection Plan fra Apple Online Store, må du registrere abonnementet på Min kundestøtte.

• AppleCare-abonnementet ditt er kanskje registrert under en annen Apple-ID. Hvis du har flere Apple-ID-er, logger du av Min kundestøtte før du logger på igjen med en annen Apple-ID og passord. Deretter ser du etter AppleCare-abonnementet under Mine enheter.

Hvis abonnementet er registrert med feil Apple-ID

Hvis du ser et AppleCare-abonnement under en Apple-ID du ikke bruker lenger, kontakter du Apple-kundestøtte. Vi kan hjelpe deg med å samle enhetene og AppleCare-abonnementene dine under Apple-ID-en du foretrekker.

Dette trenger du når du kontakter oss:

• AppleCare-avtalenummeret

• Serienummeret for Apple-enheten din

• Den foretrukne Apple-ID-en og eventuelle Apple-ID-er du ikke lenger ønsker å bruke

• Kvitteringen for Apple-enheten og AppleCare-abonnementet

Hvis du ser at AppleCare Protection Plan-abonnementet ditt har feil informasjon, kan du oppdatere den på nett.

Hvis du fremdeles ikke finner abonnementet ditt

Hvis du ikke finner enheten din når du logger på Min kundestøtte, har du kanskje flere Apple-ID-er uten å være klar over det. Gå til Apple-ID-kontosiden din, og klikk på Glemt Apple-ID eller passord. Når du blir bedt om å skrive inn Apple-ID-en din, klikker du på Glemt Apple-ID.

Hvis du fremdeles trenger hjelp, kontakter du Apple-kundestøtte.