Oppdatere kjøpsbeviset

Du kan oppdatere informasjon om Apple-enheten på Internett eller kontakte oss for å få hjelp.

Oppdatere informasjon om en enhet på Internett

Hvis du ønsker å oppdatere Apple-enhetsinformasjon, for eksempel utløpsdatoen for den begrensede garantien, følger du denne fremgangsmåten for å sende oss den originale kjøpskvitteringen:

1. Gå til Kontroller dekning-siden.
  2. Oppgi enhetens serienummer
  3. Oppgi koden du ser på skjermen, og klikk på Fortsett.
  4. Klikk på «Send inn kjøpsbeviset ditt på nettet».
  5. Klikk på E-post for å sende e-post til Apple-kundestøtte.
  6. Oppgi opplysninger som navnet ditt og adressen din.
  7. Last opp en kopi av kvitteringen.
  8. Klikk på Fortsett. Apple-kundestøtte vil svare deg innen 72 timer.

Ringe oss for å oppdatere informasjon

Hvis du vil oppdatere informasjonen på telefon, ringer du oss. Fortell rådgiveren at du trenger hjelp med utløpsdatoen til Apples begrensede garanti eller et AppleCare-abonnement.

Dette er det du trenger når du ringer: