Hvordan melde seg av interessebaserte annonser fra iAd

For å gi deg den beste annonseopplevelsen anbefaler vi at du holder Begrens annonsesporing slått av på iOS-enheten, Apple TV og iTunes-skrivebordsklienten. Hvis du ikke ønsker å motta annonser relatert til dine interesser, fra iAd, kan du slå på Begrens annonsesporing.

Du finner Begrens annonsesporing på følgende enheter:

iOS-enhet

iOS 7 eller nyere

Velg Innstillinger > Personvern > Annonser.

Melde seg av - iOS 7

iOS 6

Velg Innstillinger > Generelt > Om > Annonser.

Melde seg av - iOS 6

iOS 4 eller 5

Du kan melde deg av.

Melde seg av - iOS 5

Hvis du ikke ønsker at ditt gjeldende sted skal sendes som en del av en iAd-annonsesamtale, kan du slå av innstillingen Stedsbaserte iAd-annonser på iOS-enheten på:

• iOS 6 eller høyere: Velg Innstillinger > Personvern > Stedstjenester > Systemtjenester.
  • iOS 4 eller 5: Velg Innstillinger > Personvern > Stedstjenester.

Apple TV

Velg Innstillinger > iTunes Store.
Melde seg av - Apple TV

Datamaskin

Velg iTunes > Valg > Butikk.

Melde seg av - Mac/PC

Hvis du har slått på Begrens annonsesporing, kan du gjenopprette interessebaserte annonser ved å slå av Begrens annonsesporing.

Merk: Du må være logget på iTunes for at disse innstillingene skal gjelde for din konto. Vi anbefaler også at du omstarter iTunes Radio for at endringer i innstillingen Begrens annonsesporing skal tre i kraft.

Ved å melde deg av:

• Det kan hende duser like mange annonser som tidligere, men de kan være mindre relevante siden de ikke er basert på interessene dine.
  • Det kan hende du fremdeles ser annonser som er relatert til innholdet i et program eller basert på annen upersonlig informasjon.

Lær mer om Stedstjenester.

Apple respekterer personvernet. Les Apples retningslinjer for personvern.

Sist endret:
Nyttig?

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)