Talen

iTunes: mogelijke iTunes Store-fouten

Symptomen

In de onderstaande tabel vindt u de stappen voor het oplossen van waarschuwingen in iTunes.

Oplossing

'Er heeft zich een fout voorgedaan bij het downloaden van de aangeschafte muziek. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (-50).' iTunes Store: fout (-50) bij het downloaden van aangeschaft materiaal
Er wordt in iTunes herhaaldelijk gevraagd om de computer te machtigen voor het afspelen van aankopen van de iTunes Store Er wordt in iTunes herhaaldelijk gevraagd om de computer te machtigen voor het afspelen van aankopen van de iTunes Store
iTunes voor Windows: fout -3221 verschijnt bij het openen van de iTunes Store iTunes voor Windows: -3221-foutmelding bij het openen van de iTunes Store
iTunes Store-foutmelding 0x80090318 Apple-software in Windows: mogelijke prestatieproblemen en lege iTunes Store
iTunes Store-foutmelding -3259 iTunes Store-foutmelding -3259
iTunes Store-foutmelding -9808 iTunes Store: 'Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (-9808)'
Fout 9807 tijdens het bijwerken van iPhone of iPod touch Update- en herstelwaarschuwingen op de iPhone en iPod touch

Na het uitvoeren van de stappen die specifiek zijn voor het probleem, voert u deze stappen uit. U kunt ook deze stappen uitvoeren om verbinding te maken met de iTunes Store.

Laatst gewijzigd op: 6-dec-2013
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 6-dec-2013
  • Artikel: TS1424
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)