Bruk Kontinuitet til å koble sammen Mac, iPhone, iPad og Apple Watch

Når du logger på Apple‑ID-en din på alle enhetene dine, kan du bruke disse Kontinuitet-funksjonene til å bytte mellom dem enkelt.

AirDrop-symbol

AirDrop: Send dokumenter, bilder, videoer, nettsteder, kartposisjoner med mer trådløst til en iPhone, iPad eller Mac i nærheten.

AirPlay-videosymbol

AirPlay til Mac: Del, spill av eller presenter innhold fra en annen Apple-enhet på skjermen til Macen din, hvis den er konfigurert til å være en AirPlay-mottaker.

Apple Pay-logo

Apple Pay: Handle på nettet på Macen din, og fullfør kjøpet med Apple Pay på iPhone eller Apple Watch.

Lås opp-symbol

Automatisk opplåsing: Få umiddelbar tilgang til Macen din når du har på deg Apple Watch, og godkjenn raskt andre forespørsler om å legge inn Mac-administratorpassordet.

Merking-symbol

Kontinuitet-merking: Bruk iPhone eller iPad til å legge til tegninger, figurer og annen merking i Mac-dokumenter, og se endringene direkte på Macen.

Tegning-symbol

Kontinuitet-tegning: Lag en tegning på iPhone eller iPad, og lim den enkelt inn i et dokument på Macen.

Handoff-symbol

Handoff: Begynn å jobbe på en enhet, og bytt deretter til en annen enhet i nærheten og fortsett der du slapp.

Delt internett-symbol

Instant Hotspot: Koble til Delt internett på iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular) fra Mac, iPad eller en annen iPhone uten å skrive inn noe passord.

Telefonsymbol

iPhone-mobilsamtaler: Ring og motta anrop fra Mac eller iPad når disse enhetene er på det samme nettverket som iPhone.

Widgeter-symbol

iPhone-widgeter på Mac: Bruk widgeter fra iPhone på Macen uten at du trenger å ha den tilsvarende appen installert på Macen.

Sidecar-symbol

Sidecar: Bruk iPad som en ekstra skjerm som utvider eller speiler skrivebordet på Macen. Eller bruk den som en inndataenhet for å tegne med Apple Pencil i Mac-programmer.

Snakkeboble

Videresending av meldinger: Send og motta SMS- og MMS-meldinger fra iPhone på Mac eller iPad.

Utklippstavle-symbol

Universelle utklipp: Kopier innhold som tekst, bilder, fotografier og videoer på en Apple-enhet, og lim deretter innholdet inn på en annen Apple-enhet.

Universalkontroll-symbol

Universalkontroll: Bruk tastaturet, musen eller styreflaten på Mac til å kontrollere opptil to andre Macer eller iPader i nærheten og arbeide sømløst på tvers av dem.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.