Kontinuitetskamera: Bruk iPhone eller iPad til å skanne dokumenter eller ta et bilde på Macen

Bruk en iPhone eller iPad til å skanne dokumenter eller ta et bilde av noe i nærheten, så vises det umiddelbart på Macen.

Bruk en app som støtter kontinuitetskamera

Bruk kontinuitetskameraet til å skanne eller ta bilder i disse innebygde appene:

• Finder

• Keynote 8.2 eller nyere

• Mail

• Meldinger

• Notater

• Numbers 5.2 eller nyere

• Pages 7.2 eller nyere

• TextEdit

Ta et bilde

1. Åpne et støttet program på Macen.

2. Utfør en av disse handlingene:

• Ctrl-klikk der du vil at bildet skal settes inn i programvinduet. Velg Sett inn fra iPhone eller iPad > Ta bilde, fra snarveimenyen som vises. Du kan også gjøre dette i et Finder-vindu eller på skrivebordet.

• Velg Sett inn fra iPhone eller iPad > Ta bilde, fra Fil-menyen (eller Sett inn-menyen, hvis aktuelt).

No alt supplied for Image
  3. Kamera-appen åpnes på iPhone eller iPad. Trykk på lukkerknappenta bilde-knappen for å ta et bilde, og trykk deretter på Bruk bilde. Bildet vises i vinduet på Macen.

Skann dokumenter

1. Åpne et støttet program på Macen.

2. Utfør en av disse handlingene:

• Ctrl-klikk der du vil at bildet skal settes inn i programvinduet. Velg Sett inn fra iPhone eller iPad > Skann dokumenter, fra snarveimenyen som vises. Du kan også gjøre dette i et Finder-vindu eller på skrivebordet.

• Velg Sett inn fra iPhone eller iPad > Skann dokumenter, fra Fil-menyen (eller Sett inn-menyen, hvis det er aktuelt).

No alt supplied for Image
  3. Kamera-appen åpnes på iPhone eller iPad. Plasser dokumentet foran kameraet, og vent til skanningen er fullført. Hvis du må registrere en skanning manuelt, trykker du påShutter buttonthe take picture button or one of the Volume buttons, then drag the corners to adjust the scan to fit the page, then tap Keep Scan.

ios-16-iphone-13-pro-continuity-camera-scan-documents
  4. Legg til flere skanninger i dokumentet, eller trykk på Lagre når du er ferdig. Skanningene vises som en PDF-fil i vinduet på Macen.

Bruk iPhone som nettkamera

Du kan også bruke iPhone som nettkamera for Macen. Denne funksjonen har forskjellige systemkrav.

Kontinuitetskamera: Bruk iPhone som nettkamera for Mac

Systemkrav for kontinuitetskamera

Når kontinuitetskameraet brukes til å skanne og ta bilder på Macen, fungerer det med disse enhetene og operativsystemene.

macOS Mojave eller nyere

• MacBook-modeller fra 2015 og nyere

• MacBook Pro fra 2012 eller nyere

• MacBook Air fra 2012 eller nyere

• Mac mini fra 2012 eller nyere

• iMac fra 2012 eller nyere

• iMac Pro

• Mac Pro fra 2013 eller nyere

• Mac Studio introdusert i 2022 eller senere

iOS 12 eller nyere

• iPhone

• iPad

• iPod touch

Tilleggskrav