Apple ID:n turvakysymysten vaihtaminen

Jos et ole ottanut kaksiosaista todennusta käyttöön Apple ID:ssäsi, tililläsi käytetään turvakysymyksiä tilisi suojaamiseksi. Voit vaihtaa Apple ID:n turvakysymykset näiden ohjeiden avulla.

Tietoja Apple ID:n turvakysymyksistä

Kaksiosainen todennus on turvallisin tapa suojata Apple ID. Jos tilillä ei ole otettu käyttöön kaksiosaista todennusta, Apple käyttää turvakysymyksiä toissijaisena keinona käyttäjän todentamiseen verkossa. Turvakysymykset ovat sellaisia, että käyttäjän on itse helppo muistaa vastaus, mutta muiden on vaikea arvata sitä. Kun turvakysymyksiä käytetään muiden tunnistetietojen kanssa, niiden avulla voidaan vahvistaa, että oikea henkilö pyytää lupaa tilin käyttöön.

Voit joutua vastaamaan vähintään yhteen turvakysymykseen, ennen kuin voit vaihtaa salasanasi tai muuttaa muita tilitietoja, tarkastella laitteesi tietoja tai tehdä iTunes- tai App Store -ostoksia uudella laitteella.

Jos et halua käyttää turvakysymyksiä tai olet huolissasi vastausten unohtamisesta, voit ottaa kaksiosaisen todennuksen käyttöön. Lue lisätietoja kaksiosaisesta todennuksesta.

Turvakysymysten vaihtaminen

1. Kirjaudu osoitteeseen appleid.apple.com.

2. Valitse Kirjautuminen ja suojaus -osiossa Tilin suojaus.

3. Valitse Turvakysymykset-kohdasta Vaihda turvakysymykset.

4. Valitse uudet turvakysymykset ja vastaukset niihin ja valitse sitten Päivitä.

5. Anna Apple ID:si ja valitse Valmis.

On erittäin tärkeää, että muistat turvakysymystesi vastaukset, jotta tilisi ei lukitu. Muista lisätä ja vahvistaa palautussähköpostiosoite. Jos unohdat turvakysymystesi vastaukset, tarvitset niiden nollaamiseen palautussähköpostiosoitteen. Lue lisätietoja siitä, mitä tehdä, jos unohdat vastaukset turvakysymyksiin.