Toimi näin, jos unohdit Apple ID:n turvakysymysten vastaukset

Voit nollata Apple ID:n turvakysymykset osoitteessa iforgot.apple.com.

Apple suhtautuu tietojesi turvaamiseen hyvin vakavasti. Siksi varmistamme turvakysymysten avulla, että ainoastaan sinä pystyt käyttämään tiliäsi ja tekemään muutoksia siihen. Jos unohdit vastauksesi, voit vahvistaa henkilöllisyytesi seuraavien ohjeiden avulla ja nollata sitten turvakysymykset.

Turvakysymysten nollaaminen

1. Siirry osoitteeseen iforgot.apple.com.

2. Anna Apple ID ja valitse Jatka.

3. Valitse turvakysymysten nollausvaihtoehto ja seuraavaksi Jatka.

4. Kirjoita Apple ID:n salasana ja valitse sitten Jatka.

5. Vahvista henkilöllisyytesi näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan. Sinulta pyydettävät tiedot saattavat vaihdella tilitietojen ja muiden tekijöiden mukaan. Jos et näe henkilöllisyyden vahvistamisen vaihtoehtoja, et voi nollata turvakysymyksiä juuri nyt.

6. Valitse uudet turvakysymykset vastauksineen ja valitse Jatka. Katso vinkkejä turvakysymysten valitsemiseen ja tilin pitämiseen suojassa.

Kun olet nollannut turvakysymykset, voit halutessasi sen sijaan ottaa käyttöön kaksiosaisen todennuksen Se on paras tapa tilisi suojaamiseksi, eikä sinun tarvitse muistaa ulkoa turvakysymyksiä. Voit ottaa kaksiosaisen todennuksen käyttöön iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, jossa on iOS 9 tai uudempi tai Macilla, jossa on OS X El Capitan tai uudempi.

Jos vastaat turvakysymyksiin väärin liian monta kertaa peräkkäin, kysymykset eivät ole käytettävissä hetkeen. Voit yrittää kysymysten nollaamista odotusajan päätyttyä.