Doorschakelen, wisselgesprekken en andere functies voor oproepen op een iPhone

Uw iPhone ondersteunt functies zoals wisselgesprekken, gesprekken doorschakelen en telefonisch vergaderen. Bepaalde functies op de iPhone werken echter verschillend op GSM- en CDMA-netwerken.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Afhankelijk van de technologie van het netwerk van uw mobiele aanbieder (GSM of CDMA) kunt u deze functies op verschillende manieren inschakelen:

Functie iPhone (GSM-netwerken) iPhone (CDMA-netwerken) Opmerkingen
Doorschakelen Schakel deze functie in of uit in
'Instellingen' > 'Telefoon'.
Neem contact op met uw aanbieder voor informatie over doorschakelen. Als doorschakelen is ingeschakeld, ziet u dit symbool  in de statusbalk.
Wisselgesprek Schakel deze functie in of uit in
'Instellingen' > 'Telefoon'.
Neem contact op met uw aanbieder voor informatie over wisselgesprekken.
Nummerherkenning Schakel deze functie in of uit in
'Instellingen' > 'Telefoon'.
Neem contact op met uw aanbieder voor informatie over nummerherkenning.
Conferentiegesprekken Biedt ondersteuning voor maximaal vijf gesprekken tegelijk. Biedt ondersteuning voor maximaal twee gesprekken tegelijk. CDMA-netwerken kunnen in bepaalde gevallen mogelijk geen gesprekken toevoegen of samenvoegen, of wisselen tussen gesprekken. Bij gebruik van VoLTE zijn bepaalde functies van conferentiegesprekken mogelijk niet beschikbaar. Raadpleeg de iPhone Gebruikershandleiding voor meer informatie.
Bellen met een 'soft pause' Houd * ingedrukt wanneer u een nummer invoert. Wanneer u het nummer van een contactpersoon bewerkt, tikt u op +*# en tikt u vervolgens op 'pauzeer'. Voert een ',' in een telefoonnummer in en wacht enkele seconden voordat de rest van het nummer wordt gekozen.
Bellen met een 'hard pause' Houd # ingedrukt wanneer u een nummer invoert. Wanneer u het nummer van een contactpersoon bewerkt, tikt u op +*# en tikt u vervolgens op 'wacht'. Voert een ';' in een telefoonnummer in en wacht totdat de gebruiker op 'Bel' tikt voordat de rest van het nummer wordt gekozen.
Een gesprek in de wacht zetten Houd 'Geluid uit' ingedrukt. N.v.t. Op CDMA-netwerken kunt u geen gesprekken in de wacht zetten.