Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Installera QuickTime Player 7 på din Mac

QuickTime Player 7 kan hjälpa om du har äldre medieformat eller arbetsflöden som kräver en äldre version av QuickTime Player.

Om QuickTime Player (version 10) inte fungerar med dina äldre medieformat eller arbetsflöden kan den äldre QuickTime Player 7 kanske fungera.

1. Kontrollera att du använder Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 eller senare.

2. Hämta QuickTime Player 7 och dubbelklicka sedan på den hämtade filen för att öppna den.

3. Dubbelklicka på QuickTimePlayer7.6.6_SnowLeopard.pkg och följ instruktionerna på skärmen. Installeraren placerar QuickTime Player 7 i mappen Verktygsprogram i mappen Program.

4. Om du har en QuickTime 7 Pro-registreringsnyckel kan du ange den nu.

QuickTime Player (version 10) är en del av QuickTime X, den moderna versionen av QuickTime-tekniken som är inbyggd i OS X sedan Snow Leopard. Läs mer om dess funktioner och egenskaper.
Publiceringsdatum: