Välkommen till iOS

Upptäck nya funktioner i iOS som låter dig göra mer än någonsin med iPhone, iPad och iPod touch.

Nyheter i iOS 10.3

Läs all viktig information för att lära dig allt om de nya funktionerna och uppdateringarna i iOS 10.3.

Få mer gjort med iOS

Läs om de här nya iOS-funktionerna som är utvecklade för att hjälpa dig få ut det mesta av iPhone, iPad och iPod touch.

Hämta uppdateringen

Du kan enkelt uppdatera till den senaste versionen av iOS direkt från din iPhone, iPad eller iPod touch.