Välkommen till iOS 11

Läs om de senaste funktionerna i iOS som låter dig göra mer än någonsin med iPhone, iPad och iPod touch.

Vad är nytt i iOS 11

Upptäck App Store

I omdesignade App Store är det lättare att upptäcka nya appar och spel som du säkert kommer att gilla. Du hittar artiklar från experter varje dag, väl genomtänkta listor, användbara tips med mera.

Anpassa Kontrollcenter

Med Kontrollcenter kan du snabbt ta en bild, slå på belysningen, styra din Apple TV med mera. Du kan till och med anpassa Kontrollcenter så att du får omedelbar tillgång till sådant du gör ofta.

Läs om alla de nya funktionerna i iOS 11

Läs viktig information om du vill veta allt om de nya funktionerna och uppdateringarna.

Uppdatera till iOS 11

iOS 11 gör iPhone, iPad och iPod touch mer kraftfulla, personliga och intelligenta än någonsin tidigare.