Uppdatera till iOS 10

iOS 10 lägger till nya funktioner som låter dig göra mer än någonsin med iPhone, iPad och iPod touch.

Hämta uppdateringen

När du har säkerhetskopierat kan du uppdatera dina enheter via Wi-Fi eller med iTunes.

Behöver du hjälp?

Läs om vad du kan göra om du behöver hjälp med att uppdatera dina enheter.

Nyheter i iOS 10

iOS 10 är vår största lansering någonsin. Där finns en massa nya funktioner som hjälper dig att uttrycka dig och njuta av din enhet mer än någonsin.