Vad är nytt i GarageBand för iOS

Läs om de senaste uppdateringarna för GarageBand för iOS 2.3.

No alt supplied for Image

Ljudbibliotek

Använd det nya ljudbiblioteket till att hämta fler kostnadsfria instrument, loopar och ljudpaket.

Läs mer

No alt supplied for Image

Slagsequencer

Använd slagsequencern till att bygga upp grooves som inspirerats av klassiska elektroniska trummaskiner.

Läs mer

No alt supplied for Image

Stöd för iOS 11

Stöd för fler delnings- och lagringsalternativ med appen Filer i iOS 11.

Läs mer

Och mer

• Uppdaterad för Super Retina-skärmen på iPhone X

• Ytterligare tre trummisar som spelar slagverk i stilarna pop, songwriter och latinskt*

• Spela på och spela in traditionella instrument från Fastlandskina, och Japan som guzheng-, koto- och taikotrummor*

• Har en större vy för Audio Units-tillägg för kompatibla instrument och effekter från tredje part

• Låtar kan spelas in, mixas och exporteras i 24-bitars upplösning

• Innehåller paket med märken till iMessage med symboler för GarageBand-instrument

*Kräver kostnadsfri hämtning från GarageBand-ljudbiblioteket