En Apple TV

Ny Apple TV-användare?

Läs om hur du ställer in Apple TV för en optimal filmupplevelse.

Ställa in Apple TV

En Apple TV

All TV i en enda app

Apple TV-appen samlar allt som du vill titta på och det är bara här du hittar originalfilmer och TV-program från Apple TV+. Du kan upptäcka det bästa av allt som visas, personligt anpassat och handplockat för dig, på ett enda ställe. Den nya Apple TV-appen är helt enkelt det bästa sättet att titta på TV.

Kom igång med Apple TV-appen

En Apple TV

Kolla in andra nyheter

tvOS 13 introducerar nya spännande Apple TV-funktioner, bland annat förhandsvisning av video i helskärmsläge, den nya speltjänsten Apple Arcade med banbrytande originalspel, fleranvändarstöd för alla familjemedlemmar och mycket mer.

Ta en titt på de senaste funktionerna i tvOS 13

Om du vill bläddra i Apple TV Användarhandbok klickar du på Innehållsförteckning överst på sidan.

Alla funktioner och allt innehåll är inte tillgängligt i alla länder eller regioner. Rocketman © 2019 Paramount Pictures Corporation. Alla rättigheter förbehålls.