Kontrollera om datorn stöder en ny produkt

När du funderar på att köpa ny maskinvara eller programvara kan du använda Systeminformation till att ta reda på om datorn uppfyller de lägsta systemkraven för produkten, t.ex. gällande mängden minne, processorhastighet eller grafikkort.

Öppna Systeminformation åt mig

• Du kan öppna Systeminformation genom att klicka på Launchpad-symbolen i Dock, klicka på Övrigt och sedan klicka på Systeminformation.

Du kan vanligtvis använda produkten om konfigurationen som visas i Systeminformation uppfyller eller överskrider minimikraven för den nya produkten.