Systeminformation Användarhandbok

för macOS Mojave

Avsnittet med maskinvaruspecifikationer i en systemrapport.

Kontrollera kompatibiliteten

Innan du köper ny maskinvara eller programvara bör du kontrollera att den fungerar med datorn genom att jämföra varans krav med systemrapporten.

Så här får du en systemrapport

Panelen Service i Systeminformation med alternativen för AppleCare.

Kontrollera garantin

Du behöver inte gå till en Apple Store för att se status för garantin på datorn eller få reda på om du kan köpa till AppleCare.

Läs om hur du utför service på eller reparerar din Mac

Panelen Lagring i Systeminformation med en grafisk visning av lagringsutrymmet.

Städa upp på hårddisken

Få en snabb överblick av vad som tar upp utrymme på datorn med en bild.

Så här ser du vad som tar plats på datorn

Dialogrutan ”Är du säker på att du vill radera papperskorgen automatiskt?” i fönstret med lagringsrekommendationerna.

Töm aldrig papperskorgen igen

Du kan ställa in att objekt som har legat i papperskorgen i 30 dagar automatiskt slängs och på det sättet frigöra värdefullt utrymme.

Så här hittar du och raderar filer

Klicka på innehållsförteckningen upptill på sidan för att bläddra i användarhandboken för Systeminformation.