Ett Safari-fönster som visar sidofältet med en markerad flikgrupp.

Håll ordning med flikgrupper

Ordna webbplatser i flikgrupper om du vill ta bort dem från flikfältet och enkelt växla mellan relaterade webbplatser.

Så här grupperar du flikar i Safari

Ett fönster som visar inställningarna för webbplatser i Safari med ”Dela mellan enheter” markerat nedanför sidofältet.

Synkronisera inställningarna för en webbplats mellan enheter

Använd inställningarna du har valt för en webbplats på alla Apple-enheter där du är inloggad med samma Apple‑ID.

Så här delar du inställningar i Safari

Ett fönster för att ange kreditkortsinformation, inklusive kortets säkerhetskod.

Autofylla kreditkort med dess säkerhetskod

Du kan enkelt betala webbköp med tidigare sparad kreditkortsinformation, inklusive säkerhetskoden.

Så här autofyller du kreditkortsinformation i Safari

Utforska Safari Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Gå till Safari-supportsidan om du behöver mer hjälp.