Ett Safari-fönster som visar sidofältet med befintliga flikgrupper, huvudfönstret med flera öppna flikar och alternativ för att skapa en ny flikgrupp.

Ordna flikarna

Ordna flikar i flikgrupper om du vill ta bort dem från flikfältet och enkelt växla mellan relaterade webbplatser.

Så här grupperar du flikar i Safari

Safari-fönstret med en öppen webbplats och en dialogruta där användaren anger en privat e-postadress som ska användas för den webbplatsen.

Håll din e-postadress privat

Med en prenumeration på iCloud+ kan du fylla i formulär och registrera dig på webbplatser utan att dela dina riktiga e-postadress.

Så här gömmer du din privata e-postadress i Safari

Huvudsidan för Mac App Store. Sidofältet till vänster innehåller länkar till olika områden i affären, som Arcade och Skapa, och Kategorier är markerat. Till höger finns kategorin med Safari-tillägg.

Utöka Safari med tillägg

Lägg till funktioner och personanpassa surfandet med Safari-tillägg från Mac App Store.

Så här hämtar du tillägg att anpassa Safari med

Text är markerad i en artikel och en snabbanteckning med den markerade texten och en länk till artikeln visas bredvid artikeln.

Anteckna något om en webbsida

Skriv ned tankar om en sida, kopiera text eller lägg till en länk till sidan i en snabbanteckning utan att ens lämna Safari.

Så här antecknar du något om en webbsida i Safari på datorn

Utforska Safari Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Gå till Safari-supportsidan om du behöver mer hjälp.