Apple-ID

Ett Apple-ID ger dig tillgång till iTunes Store, App Store, iBooks Store, iCloud, FaceTime och andra Apple-tjänster. Det består av en e-postadress (t.ex. poberg@icloud.com) och ett lösenord.

Obs! På vissa platser kan du använda ett telefonnummer istället för en e-postadress som Apple-ID.

Mer information om Apple-ID finns på supportsidan om Apple-ID. Om du vill skapa ett går du till kontowebbplatsen för Apple-ID.

Alla dina köp kopplas till ditt Apple-ID och kan inte överlåtas till något annat Apple-ID. Om du köpt något på en iPad, iPhone eller någon annan Mac ska du alltid logga in med samma Apple-ID så att du kan se alla affärsinköp på datorn och hämta eventuella uppdateringar.

Mer information finns i Apple Support-artikeln Använda Synkad för att ansluta Mac, iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch.