Öppna en PDF eller bild

Du kan öppna PDF-filer och bildfiler (t.ex. PNG-filer) på flera sätt i Förhandsvisning.

• Från skrivbordet eller Finder: Dubbelklicka på en fil. Du kan också markera en eller flera filer och välja Arkiv > Öppna med > Förhandsvisning.

• I Förhandsvisning: Välj Arkiv > Öppna, leta reda på och markera en eller flera filer och klicka på Öppna. Om du nyligen har arbetat på en fil kan du välja Arkiv > Öppna senaste och sedan välja filen.

• Från iCloud: Klicka på iCloud Drive i sidofältet i Finder och dubbelklicka sedan på en fil så öppnas den. Mer information om iCloud Drive finns i Apple Support-artikeln Ställa in iCloud Drive.