Signaturverktyget i Förhandsvisning.

Fylla i och signera formulär utan en skrivare

Du kan använda Förhandsvisning till att fylla i och till och med signera PDF-formulär.

Så här fyller du i PDF-formulär

En lösenordsskyddad PDF.

Skydda dina konfidentiella dokument

Om en PDF innehåller känslig information kan du skydda den genom att lägga till ett lösenord.

Så här lösenordsskyddar du en PDF

En sidminiatyr från en PDF till sidofältet för en annan.

Slå ihop PDF-dokument

Kombinera PDF-dokument enkelt och överför sidor från en PDF till en annan.

Så här kombinerar du PDF:er

Exportalternativen i Förhandsvisning.

Konvertera bildfiler till flera olika filtyper

Förhandsvisning har stöd för många olika typer av bildfiler, som JPEG, PNG, PSD och TIFF. När du får en bild som du inte kan öppna i din bildredigeringsapp kan du kanske konvertera den till en filtyp som du kan använda.

Så här konverterar du grafikfiltyper

Utforska Förhandsvisning Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.