Lär dig programmera på ett lekfullt sätt

Swift Playgrounds gör det roligt och engagerande att lära sig programmera. Lär dig programmera i Swift genom att spela spel, lösa pussel och vägleda en figur genom en 3D-värld. Swift Playgrounds passar perfekt för nybörjare eftersom det inte kräver några förkunskaper om programmering.

Lär dig programmera i Swift

Utmana dig själv

I takt med att du lär dig mer om Swift kan du anta utmaningar och prova att köra exempelkod för att se vad den gör. Bygg vidare på det du har lärt dig och ta steget till mer avancerade playgrounder som är designade av Apple och andra ledande utvecklare.

Utforska utmaningar

Skapa en playground med Swift

Medan du bygger upp dina programmeringsfärdigheter kan du bygga egna roliga skapelser med hjälp av de inbyggda mallarna och ett bibliotek med kodelement och bilder. Skriv och kör kod i en fördesignad mall eller i en playground som du skapar från scratch.

Skapa en playground

Klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan för att bläddra i Swift Playgrounds Användarhandbok.