En iPhone, MacBook och iPad som alla visar samma bild på skärmen.

Dina bilder. Överallt.

Med iCloud-bilder har du alltid dina bilder och videor med dig, oavsett vilken enhet du använder. När du tar en bild med iPhone visas den automatiskt i Bilder på datorn.

Så här aktiverar du iCloud-bilder

En bild i redigeringsvy med redigeringsverktygen till höger.

Gör bra bilder fantastiska

Du behöver inte vara ett proffs för att redigera som ett. Använd redigeringsverktygen i Bilder till att snygga till bilder, videor och Live Photo-bilder. Du kan förbättra ljuset och färgen, lägga på filter, förbättra inramningen genom att beskära och annat.

Så här redigerar du en bild

Bilder-fönstret med Minnen markerat i sidofältet. Två minnen visas i fönstret.

Titta på minnen

Minnen går intelligent igenom dina bilder och letar efter resor, semestrar, personer, husdjur med mera och presenterar dem sedan i snygga samlingar med temamusik, titlar och cinematiska övergångar.

Så här visar du minnen

En bild av en Till salu-skylt som visar mäklarens telefonnummer markerad som Livetext och en meny som visar alternativ för att lägga till telefonnumret i Kontakter, ringa numret, starta ett FaceTime-samtal, skicka ett textmeddelande med mera.

Få ut mer av dina bilder med Livetext

Om en bild innehåller ett telefonnummer, en webbplats eller e-postadress kan du använda den till att ringa ett samtal, öppna en webbplats, adressera ett mejl eller översätta text.

Så här använder du Livetext i bilder

Utforska Bilder Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Gå till supportwebbplatsen för Bilder om du vill få mer hjälp.