Använda ett filter till att ändra utseendet på en bild

Du kan ge dina bilder ett speciellt utseende genom att använda något av de filter som finns i Bilder.

Bild i redigeringsvy med filter till höger.

Öppna Bilder

1. Dubbelklicka på en bild och klicka sedan på Redigera i verktygsfältet.

2. Klicka på Filter i verktygsfältet.

Tips: Om du snabbt vill visa filter medan du redigerar trycker du på F. Tryck på F igen när du är klar med ändringarna.

3. Klicka på det filter som du vill använda.

Ändringarna sparas automatiskt om du inte väljer Redigera > Ångra eller klickar på knappen Återgå till original.