Dela bilder med andra program och webbplatser

Du kan enkelt dela bilder på en webbplats från tredje part genom att lägga till ett tillägg för webbplatsen i delningsmenyn.

När du öppnar delningsmenyn visas en lista över tillägg som redan används av Bilder. Om du vill dela med andra program kan du hämta programmen (och deras delningstillägg) från Mac App Store sedan aktivera tilläggen i delningsmenyn.

Öppna Bilder

1. Klicka på delningsknappen i verktygsfältet.

Delningsmenyn öppnas med de tillägg som redan används av Bilder.

Delningsmeny med tillägg från tredje part som Flickr.
  2. Välj Mer från delningsmenyn.

Panelen Tillägg i Systeminställningar öppnas.

Panelen Tillägg i Systeminställningar med en lista över tillägg från tredje part till höger.
  3. Klicka på Menyn Dela till vänster.

4. Markera kryssrutan bredvid varje tillägg som du vill lägga till i delningsmenyn.

När du har lagt till tilläggen i delningsmenyn kan du välja bilder och dela dem via programmet eller webbplatsen från tredje part.