Photo Booth Hjälp

Välkommen till Photo Booth

Skapa snabbt en ny profilbild eller selfie. Öppna bara Photo Booth och le framför kameran.

Photo Booth i helskärmsläge med knappen för att ta en bild markerad.
Bild som visar en leende kvinna i en selfie.

Visa dig från din bästa sida

När du har tagit en bild du är nöjd med kan du dela den. Klicka på delningsknappen och skicka bilden i ett SMS, e-posta till släkt och vänner eller lägg upp på Facebook eller andra sociala medier.

Photo Booth-fönstret som visar effekter du kan välja.

Uttryck dig kreativt

Behöver du en knasig profilbild? Använd en effekt på en bild i Photo Booth och ge dig själv den uppnäsa, de facettögon eller det ballonghuvud du vill ha.

Läs mer om att ta en bild eller spela in video och lägga till effekter och bakgrunder i bilder.