Photo Booth-fönstret med knappen för att ta en bild längst ned. Alternativet för att ta en enda bild är markerat längst ned till vänster i fönstret och knappen Effekter finns längst ned till höger i fönstret.

Fånga ögonblicket

Skapa snabbt en ny profilbild, ta en selfie eller filma dina vänner. Öppna bara Photo Booth och le framför kameran.

Ta bild eller video

En bild av en kvinna i en selfie.

Visa dig från din bästa sida

När du har tagit en bild du är nöjd med kan du dela den. Skicka dina bilder via SMS eller e-post eller använd AirDrop för att dela dem med någon i närheten.

Dela bilder och videor

Ett Photo Booth-fönster med en sida med effekter som Spegel, Kläm ihop osv. Bläddringsknapparna finns i mitten i nederkanten av fönstret och knappen Effekter finns längst ned till höger.

Uttryck dig kreativt

Behöver du en knasig profilbild? Använd en effekt på en bild i Photo Booth och ge dig själv den uppnäsa, facettögon eller ballonghuvud du vill ha.

Använda en effekt

Utforska Photo Booth Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.