Anteckningar Hjälp

Välkommen till Anteckningar

Med Anteckningar är det enkelt att fånga en snabb tanke eller spara något intressant till senare. Och med iCloud eller ett annat anteckningskonto kan du komma åt dina anteckningar på valfri enhet.

Anteckningsfönstret med sidofältet till vänster, listan över anteckningar i mitten och anteckningsinnehållet till höger.
Listan över konton visar iCloud, På min Mac och andra konton som till exempel Google och Yahoo.

Anteckna var du än är

När du lägger till internetkonton i Anteckningar kan du alltid ha anteckningarna med dig, oavsett vilken enhet du använder. Du kan spara ett recept på datorn och sedan öppna det på din iPhone när du ska köpa ingredienserna. Om du vill lägga till ett konto väljer du Anteckningar > Konton.

En anteckning som innehåller en bild på ett kök, en beskrivning av hur köket ska göras om och en lista över saker att göra.

En bild säger mer än tusen ord

Dra och släpp bilder, filmer, länkar och andra filer i dina anteckningar. Du kan även lägga till innehåll i anteckningar direkt från Safari, Bilder, Kartor och många andra program. Klicka på delningsknappen i programmet och välj sedan Anteckningar.

En anteckning med ett recept på chocolate chip cookies. En personsymbol till vänster om anteckningens namn i anteckningslistan visar att personer har lagts till listan för samarbete.

Samarbeta enkelt

Lägg till personer i dina anteckningar så att flera personer kan arbeta gemensamt på samma anteckning. Klicka på knappen Personer för att starta samarbetet på anteckningen.

Ta reda på mer om hur du använder anteckningar på alla enheter, bifogar bilder och andra objekt och lägger till personer i anteckningar.