Apple Music-fönstret som visar skärmen Hem.

Lyssna på alla dina favoriter

Apple Music innehåller miljontals låtar – lyssna på allt från gamla klassiker till de senaste hitlåtarna.

Så här går du med i Apple Music

FaceTime-fönstret visar ett samtal där deltagarna använder SharePlay till att lyssna på ett album tillsammans.

Lyssna på musik tillsammans

Med SharePlay kan du och dina vänner lyssna på musik tillsammans under ett FaceTime-samtal. Uppspelningen är synkroniserad så att alla kan hänga med.

Så här använder du SharePlay

En låt spelas på en Mac, iPhone och Apple Watch och det finns en HomePod i bakgrunden.

Komma åt låtar på alla dina enheter

Eftersom du har alla dina låtar och dessutom Apple Music i biblioteket kan du spela dina favoriter på alla dina enheter.

Så här kommer du åt ditt musikbibliotek på alla dina enheter

Spelaren i helskärmsläge där en låt spelas upp och låttexten visas till höger. Texten visas på skärmen i takt med musiken.

Följ med i varje textrad

Håll koll på alla ord. Visa låttexter i Apple Music och lägg till egna för andra låtar.

Så här visar du och matar in låttexter

Musik-fönstret med ett bibliotek som innehåller album.

Bygg upp ett bibliotek

När du börjar använda appen Musik på datorn startar du med ett tomt bibliotek. Bygg upp samlingen med låtar och album på olika sätt.

Så här lägger du till musik i biblioteket

Utforska Musik Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Gå till webbplatsen Support för Musik om du behöver mer hjälp.

Alla funktioner och allt innehåll finns inte i alla länder eller regioner. ”One That Got Away” skriven av Josette Maskin, Katie Gavin, Naomi McPherson.