Apple Music-appfönstret visar Hem.

Lyssna på alla dina favoriter

Apple Music innehåller miljontals låtar – lyssna på allt från gamla klassiker till de senaste hitlåtarna.

Så här går du med i Apple Music

En låt spelas på en Mac, iPhone och Apple Watch och det finns en HomePod i bakgrunden.

Spela dina låtar på alla dina enheter

Eftersom du har alla dina låtar och dessutom Apple Music i biblioteket kan du spela dina favoriter på alla dina enheter.

Så här kommer du åt ditt musikbibliotek på alla dina enheter

Apple Music-appfönstret visar ett album och en låt och minispelarfönstret visar en låt som spelas upp och låttext nedanför som visas på skärmen i takt med musiken.

Följ med i varje textrad

Håll koll på alla ord. Visa låttexter i Apple Music och lägg till egna för andra låtar.

Så här visar du och matar in låttexter

Apple Music-fönstret med ett bibliotek som innehåller album.

Bygg upp ett bibliotek

När du börjar använda Apple Music-appen på datorn startar du med ett tomt bibliotek. Bygg upp samlingen med låtar och album på olika sätt.

Så här lägger du till musik i biblioteket

Utforska Apple Music Användarhandbok genom att klicka på Innehållsförteckning upptill på sidan eller skriva in ett ord eller en fras i sökfältet.

Gå till webbplatsen Support för Musik om du behöver mer hjälp.

Alla funktioner och allt innehåll finns inte i alla länder eller regioner. ”EXPIRATION DATE” skriven av Charlie Kilgore, Jamee Lockard och Julian Kaufman.