Apple-ID

Ditt Apple-ID är det konto som du använder till att komma åt Apple-tjänster som App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, iTunes Store med mera.

• Ett Apple‑ID består av en e-postadress och ett lösenord. På vissa platser kan du använda ett telefonnummer istället för en e-postadress. Se Apple Support-artikeln Använda ditt mobiltelefonnummer som ditt Apple-ID.

• Logga in med samma Apple-ID när du vill använda valfri Apple-tjänst på valfri enhet. På det sättet blir objekt som du köper eller hämtar på en enhet även tillgängliga på dina andra enheter. Dina köp kopplas till ditt Apple-ID och kan inte överlåtas till något annat Apple-ID.

• Det bästa är att ha ett eget Apple-ID och inte dela det med någon annan. Om du ingår i en familjegrupp kan du använda Familjedelning till att dela köp mellan familjemedlemmar utan att ni måste dela ett Apple-ID.

Om du vill veta mer om Apple-ID går du till supportsidan för Apple-ID. Gå till Apple-ID-kontowebbplatsen för att skapa ett.